Elérhetőségek

Kapcsolattartó képe
Bőgő, Zenekar
E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb információk

Egyéb információk:

Életrajz

1974-ben született Budapesten. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Budapesti Tanárképző Intézetében tanult. 1995-től 1997-ig a Claudio Abbado által vezetett Gustav Mahler Ifjúsági Zenekar tagja volt, majd 1997-98-ban a Budapesti Fesztiválzenekarral dolgozott.

1995-ben Krakkóban a Jazz Juniors versenyen a „legjobb nagybőgős”, 2002-ben a Magyar Rádió által szervezett jazzbőgő tehetségkutató versenyén már ő volt a zsűri alelnöke.

Sokféle formációban játszott, például a Franciaországban élő Gadó Gáborral, a Németországban élő Tony Lakatossal, valamint jelenleg Snétberger Ferencel, Dés Lászlóval és felesége Szőke Nikoletta zenekerában játszik. Játszott olyan neves külföldi zenészekkel, mint Frank London, Erik Truffaz, Palle Mikkelborg, Gerard Presencer, Rick Margitza, Benny Bailey.

10 évig az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola, egy évig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára volt. 2010-ben pedagógiai munkásságát ArtisJus pedagógus díjjal jutalmazták. Jelenleg a Snétberger Zenei Tehetség Központ tanára is.

Megközelíthetőség

Kapcsolat

Rottenbiller Utcai Alapfokú Művészeti Iskola,
Táncművészeti és Zeneművészeti Szakképző Iskola

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://www.rajko-talentum.hu

Cím: 1074. Budapest, Rottenbiller u. 16-22.

Telefon: 321-4825

OM azonosító: 039 907